Dobrodošli u ReproStylish

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Porudžbine primljene preko web shopa www.reprostylish.com od ponedeljka do petka kraću da sa pakuju narednog radnog dana od dana kada su primljene. Uobičajno vreme pripreme porudžbina za slanje je 1 do 4 radna dana. Iako se trudimo da sve porudžbine budu poslate u što kraćem vremenskom periodu zadržavamo pravo da usled dodatnih provera ( nepotpuni podaci, netačan kontakt telefon i sl) i usled ne predvidjenih situacija priprema i slanje porudžbina bude i duže od 4 radna dana o čemu će Vas zaposleni obavestiti i konsultovati. U svakom trenutku informacije o svojoj porudžbini možete dobiti putem maila office@reprostylish.com ili na kontakt telefon: 0113650019. U slučaju da nas kontaktirate u vezi Vaše porudžbine obavezno navdite broj porudžbine i ime i prezime na koje glasi.

Sve porudžine primljene preko web shopa www.reprostylish.com se otpremaju kurirskim službama AKS i PostExpress , opcijom danas za sutra. Troškovi isporuke i tranzitna vremena pošiljaka zavise isključivo od poslovne politike kurirskih službi i ni na koji način Stylish ne može uticati na to. Naplatu troškova transporta vrši kuriska služba prilikom isporuke pošiljaka i za to daje dokaz o naplati. Web shop www.reprostylish.com i kompanija Stylish kao njegov vlasnik naplaćuje isključivo proizvode poručene preko shopa sa pripadajućim porezom bez troškova isporuke pošiljaka. 

Cena isporuke porudžbina kirirskom službom AKS iznosi 220,00 din. Na troškove isporuke dodaju se i troškovi povrata novca u iznosu od 79,00 din.

Sve dodatne informacije i pracenje Vaše pošiljke možete uraditi na http://www.aks.rs/

Cena isporuke porudžbina kurirskom službom PostExpress se naplaćuje po cenovniku koji možete videti na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp