Dobrodošli u ReproStylish

0

Korpa

0 items - 0,00 RSD

Nemate proizvode u korpi.

Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2
Radno vreme prodavnice tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika: 31.12- 10:00-14:00 h 01,02,03.01- Neradni dani 04,05.01- 10:00- 18:00h 06.01- 10:00-15:00 h 07,08,09.01- Neradni dani.Read More
Na osnovu mera koje je donela Vlada Republike Srbije i krizni štab radno vreme prodavnice na Slaviji u narenom periodu , počev od 07.12.2020 , biće promenjeno i to : Ponedeljak- Petak: 09:30-17:00 h. Subota- Nedelja: Neradno Sve dodatne informacije možete dobiti na 011/3650019 . Ostanite zdravi. Vaš StylishRead More
Radno vreme prodavnice ReproStylish na Slaviji tokom Novogodičnjih i Božočnih praznika.Read More

Poludrago kamenje za izradu nakita omogućiće vam da stvorite najdivnije, unikatne komade. On je neophodni dodatak koji naglašava vaš modni stil i čini da izgledate moderno i atraktivno.

Prsten, minđuše ili ogrlica od poludragog kamenja predstavljaju posebnu sliku života vaše bake i majke. Ili, možda, čekaju trenutak da ostave trag u vašoj istoriji.

Read More

Nakit je oduvek bio lep detalj čija je svrha da ukrasi ljudsko telo, ali i odeću. Ništa ne upotpunjava lepše odevnu kombinaciju od dobrog komada nakita, kakav je na primer lep i unikatan broš.

Read More

Medaljoni šalju određene poruke, a one zavise isključivo od vaših preferencija. Možete se opredeliti za motive po vašoj želji i tako istaći ono što je vama zapravo važno. To mogu biti brojevi koji odgovaraju značajnim datumima, srca, zvezde i razni drugi oblici koji imaju neko značenje za vas.

Read More

Biseri su klasičan nakit koji se uvek može nositi. Oduvek su važili za nakit koji simbolizuje lepotu, ljubav i sreću.

U mnogim kulturama biseri imaju simbolično značenje. Tako se u Kini smatraju simbolom časti, mudrosti i bogatstva, u Japanu predstavljaju sreću a u Indiji donose blagoslov.

Read More

Nerđajući čelik veoma je moderan materijal kada je u pitanju proizvodnja nakita.

Razlog njegove popularnosti je verovatno to što podseća na srebrni nakit ali ima pristupačniju cenu pa je samim tim dostupniji širem krugu kupaca

Read More

Perle spadaju u materijal koji ne samo što lepo izgleda nego ima i važan kulturni i istorijski značaj. O tome možete više pročitati u ovom blogu a nakon toga možete pristupi izradi unikatnog nakita inspirisani i sa novim idejama.

Read More

Prvi komadi nakita bili su napravljeni od prirodnog materijala, a najčešće su se koristili zubi životinja, kosti, drvo, školjke i kamenje. Ovakav nakit pojavljuje se najpre na teritoriji Afrike

Read More
Podesi opadajući
Page:
  1. 1
  2. 2