Nerđajući čelik veoma je moderan materijal kada je u pitanju proizvodnja nakita.

Razlog njegove popularnosti je verovatno to što podseća na srebrni nakit ali ima pristupačniju cenu pa je samim tim dostupniji širem krugu kupaca.

Iako podseća na srebro, nakit od nerđajućeg čelika je tvrđi pa se ne može lako ni ogrebati. Takođe, mnogo se lakše održava i ne zahteva poseban tretman pa možete bezbrižno uživati u njegovom sjaju i lepoti.

Karakteristike nakita od nerđajućeg čelika

Nakit od nerđajućeg čelika veoma je bezbedan za ljudsko zdravlje, odnosno kožu. O tome najbolje govori činjenica da se ovaj materijal najčešće koristi za pirsing.

Osim toga, ne izaziva nikakve alergijske reakcije, pa je zato veoma pogodan za ljude koji su alergični na zlato i srebro.

Poseduje zavidnu tvrdoću i otpornost površine u odnosu na druge mekše metale. Osim toga, nakit od nerđajućeg čelika otporan je na oksidaciju i rđu.

Još jedna sjajna stvar u vezi ovog nakita jeste trajnost boje i UV zaštita koja sprečava promenu boje usled uticaja svetlosti.

Nakit od nerđajućeg čelika modernog je i prefinjenog dizajna pa je zato idealan za osobe koje žele besprekoran i elegantan izgled.

Održavanje nakita od nerđajućeg čelika

Ovaj nakit je veoma zahvalan i lak za održavanje, ne prlja se poput srebra i zlata i ne mora da se nosi na poliranje. Potrebna je samo obična voda i sapun da bi vaš nakit opet imao sjaj i lep izgled a preporučuje se da se čisti jednom mesečno. Dakle, ne treba nikakvo iskuvavanje niti korišćenje sode bikarbone i drugih sredstava.

Jednu stvar uvek trebate imati na umu: budite oprezni ukoliko posećujete spa jer termalna voda ume da sadrži sumpor koji može oštetiti vaš nakit. Takođe, nije preporučljivo da nakit bude u kontaktu sa deterdžentom i hemijskim supstancama.

Repromaterijal za izradu nakita od nerđajućeg čelika

Ukoliko tražite materijal za dugotrajan nakit, Repro Stylish je idealan izbor za vas.

U ponudi imamo elemente od nerđajućeg čelika ili stainless steel komponente koje predstavljaju obavezan detalj u skoro svakoj produkciji nakita.

Naš repromaterijal predstavlja pravi izbor za sve kreativce koji žele da naprave dugotrajan i izdržljiv nakit koji istovremeno izgleda veoma atraktivno.

U ponudi imamo sledeći repromaterijal koji će vam omogućiti da napravite izuzetan nakit od nerđajućeg čelika:

 • Alke – Stainless Steel
 • Kopče – Stainless Steel
 • Igle – Stainless Steel
 • Udice za minđuše – Stainless Steel
 • Završetke – Stainless Steel
 • Lance – Stainless Steel
 • Priveske – Stainless Steel
 • Perle i razdelnice – Stainless Steel
 • Osnove za narukvice – Stainless Steel
 • Konektore – Stainless Steel
 • Komponente od nerđajućeg čelika.

U Repro Stylish-u uvek se trudimo da ponudimo našim kupcima kvalitetan i bezbedan repromaterijal koji ne izaziva nikakve štetne posledice, pa to važi i za stainless steel komponente.

U današnje vreme malo je upečatljivih i unikatnih komada nakita pa se zato trudimo da našom raznovrsnom ponudom inspirišemo naše kupce da se odvaže da stvore nešto novo i drugačije.

Verujemo da ćete kod nas pronaći sve što vam je potrebno za pravljenje savršenog unikatnog nakita. Uvek smo vam na raspolaganju za sve savete i pitanja jer je vaše zadovoljstvo naš prioritet.